Skip to main content

MuziColine – Ziua Femeii

By martie 15, 2024MuziColine, Proiecte culturale

🌸 Sărbătorim Ziua Femeii cu MuziColine! 🌸

Data: Sâmbătă, 9 martie
Orele: 18:00
Locație: Căminul Cultural Biertan

Va fi o seară specială în care ne recită Cristian Iacob (actor) și ne încântă Tudor Niculescu Mizil (chitarist), prezentați de Sebastian Crăciun (realizator radio).
Cristian Iacob este actor de film și teatru, cunoscut pentru rolurile sale din filmele românești de referință. Cu o carieră îndelungată pe scena teatrului „Mic” din București, Cristian promite o interpretare emoționantă ce va atinge corzile sensibile ale sufletului.

Tudor Niculescu Mizil este chitarist cu o formare impresionantă, absolvent al Universității Naționale de Muzică din București și al Academiei de Muzică din Maastricht. Reputația sa internațională și pasiunea pentru muzică vor încânta audiența cu piese care celebrează iubirea și admirația pentru femei.

Sebastian Crăciun, realizator radio cu un palmares impresionant în promovarea culturii, va fi gazda noastră, ghidându-ne prin această seară specială cu eleganță și vervă.

Din repertoriu fac parte:

 1. Per Olov Kindgren: Sentimentos
 2. Maria Linnemann: Antonino & Te recuerdo
 3. Jose de Aspiazu: El Vito
 4. La Cumparsita: Tango
 5. Dmitri Sostakovici: Valsul nr. 2
 6. Francisco Tarrega: Lagrima Tango
 7. El Choclo: Tango
 8. Traditional: Tiritomba (ar. TNM)
 9. J. Offenbach: Barcarolle (ar.TNM)
 10. Dans tradițional românesc (ar. Adrian Andrei)
 11. Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu: Hora în stil Klezmer
 12. Până când nu te iubeam – (ar. TNM)
 13. Leo Brouwer: O zi de noiembrie

Ce poate să iasă din mâinile dibace ale unor copii și câtă dragoste pot să împărtășească prin gestul lor mărunt de a confecționa un mărțișor!

Așa s-au văzut atelierele pentru copiii din Biertan, desfășurate în cadrul proiectului MuziColine, weekendul trecut.

MuziColine Atelier
Copsa Mare

MuziColine Atelier
Biertan

„MuziColine” este un proiect al Asociației „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România”, realizat în parteneriat cu Asociația Mioritics și Fundația Gabriela Tudor, cofinanțat de Primăria Comunei Biertan și finanțat de Uniunea Europeană prin Următoarea Generație UE, Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5 – 1. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția finanțatorului. Finanțatorul nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Detalii pe website-ul https://mfe.gov.ro/pnrr/ și pagina de Facebook Planul Național de Redresare și Reziliență