Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Round Table București: Felicia Filip, soprană, alături de Cristian Mihăilescu, regizor de operă

23 februarie, 2019 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Seria dialogurilor moderate de reputatul muzicolog Valentina Sandu – Dediu se întorc în Capitală cu un nou format prin care șase personalități ale vieții culturale bucureștene vor fi invitate să vorbească despre parcursul lor și pasiunile care le-au conturat întreaga carieră.

Al doilea eveniment Round Table București din acest sezon va avea loc sâmbătă, 2 februarie,  și îi va avea în prim plan pe Felicia Filip, soprană, alături de Cristian Mihăilescu, regizor de operă.

Evenimentul se va desfășura, conform tradiției, în Studioul de Operă și Multimedia al Universității Naționale de Muzică din București (Strada Știrbei Vodă nr. 33) și face parte din proiectul #100ani100concerte organizat de UCIMR și finanțat de Primăria Sectorui 1 prin Centrul Cultural Sector 1.

Intrarea va fi liberă, prin rezervare la adresa round.table.bucuresti@gmail.com

////
Seria spectacolelor – coferință Round Table București a luat naștere la inițiativa UCIMR în toamna anului 2015 și a ajuns în prezent la Sezonul VII. Începând cu anul 2017, sub titlul de „Round Table România”, au fost organizate ediții în Sibiu, Târgu-Mureș, Brașov.

Întreaga arhivă a celor peste 30 de evenimente, dedicate unui număr și mai mare de personalități valoroase ale României, este disponibilă integral pe canalul de YouTube al EnjoyTV România.

Au fost invitate personalități precum Maia Morgenstern, Dumitru Prunariu, Ofelia Popii, Ioana Pârvulescu, Ada Solomon, Tiberiu Soare, Adrian Titieni, Horia Mihail, Gabriel Croitoru, Luiza Zan, Gabriel Bebeșelea, Vava Ștefănescu, Șerban Surdza ș.a. cu toții oglindind o parte esențială din viața culturală actuală.

///////

Round Table București face parte, în acest sezon, din proiectul „100 de ani în 100 de concerte” inițiat de UCIMR pentru a sărbători Centenarul alături de public și de cei mai mai apreciați artiști ai momentului. Din același proiect fac parte evenimentele incluse în „Stagiunea de colecție de la Biblioteca Națională”, Stagiunea „Cartografii Sonore” de la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, precum și seria de documentare de scurt-metraj „Arts District 100”, având în pregătire o nouă stagiune de jazz ce urmează a fi anunțată.

Proiectul „100 de ani în 100 de concerte” este organizat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – și este finanțat de Primăria Sectorului 1 București prin Centrul Cultural Sector 1, în cadrul programului „Centenar pentru toți”, sesiunea 2017 – 2020.

Detalii

Dată:
23 februarie, 2019
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Studioul de Operă și Multimedia al Universității Naționale de Muzică din București
Strada Știrbei Vodă nr. 33
Bucuresti , România
+ Hartă Google