Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Claudiopolis. Concert Alexandru Anastasiu la „Cartografii sonore”

30 octombrie, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Vibrafonistul Alexandru Anastasiu, unul dintre artiștii de vârf ai muzicii de percuție din România, va susține un recital inedit sub egida ansamblului Power Vibes din care fac parte Sara Merișcă, Tudor Ciobanu și Cosmin Dumitriu, reprezentând următoarea generație de valoroși instrumentiști ai scenelor din România.

Prin intermediul muzicii de percuție, publicul va fi invitat să descopere valențe vechi și noi ale artei, într-o călătorie din care nu va lipsi exotismul, melancolia și dinamismul redat de vibrafon, instrument muzical cu sonorități aparte. Programul serii va fi construit pentru a pune în valoare elemente ce se regăsesc și în gravura marcată de nuanțele vibrante ale Renașterii.

Intrarea va fi liberă, prin rezervare direct pe site-ul Muzeului Hărților (locurile fiind limitate), la adresa: http://www.muzeulhartilor.ro/event-item/cartografii-sonore-claudiopolis/

Evenimentul este invitat în cadrul Stagiunii „Cartografii sonore” și face parte din programul Transylvania Live, organizat de UCIMR în parteneriat cu Fundația Mihai Eminescu Trust, cu scopul de a promova istoria și patrimoniul spațiului transilvănean. Transylvania Live este un proiect cultural co-finanțat de AFCN.

Detalii

Dată:
30 octombrie, 2019
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi
Londra nr. 39
Bucuresti, Bucuresti România
+ Hartă Google