Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Stagiunea de colecție – pianistul Dragoș Andrei Cantea

11 februarie, 2019 @ 5:30 pm - 6:30 pm

După succesul primei serate din cel de-al treilea Sezon al Stagiunii de colecție de la Biblioteca Națională a României, publicul este invitat să ia parte la nou spectacol – eveniment care va avea loc luni, 11 februarie, de la ora 17:30. Protagonistul va fi pianistul Dragoș Andrei Cantea, masterand al Academiei Norvegiene de Muzică din Oslo iar concertul va avea loc la Sala Atrium de la parterul Bibliotecii Naționale a României (Bd. Unirii nr. 22).

 

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii în prealabil la adresa de email: promovare@bibnat.ro

Spectacolul este parte din proiectul ambițios „100 de ani în 100 de concerte” organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, proiect cultural finanțat de Primăria Sectorului 1 București, prin Centrul Cultural Sector 1.

 

Organizatori: Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România UCIMR
Co–organizator: Biblioteca Naţională a României

Proiect finanțat de: Primăria Sector 1 Bucureşti, prin Centrul Cultural al Sectorului 1, în cadrul programului „Centenar pentru toți sesiunea 2017-2020”

Parteneri: Exces Music, programul Oportunități la tine acasă derulat de UCIMR și Asociatia Pro Valores

Parteneri media: Enjoytv RomaniaRadio România CulturalRadio România MuzicalAgentiadeCarte RoBucuresti – bucuresteni.roRomânia Pozitivă.

 

Detalii

Dată:
11 februarie, 2019
Oră:
5:30 pm - 6:30 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Biblioteca Nationala
Bucuresti, România + Hartă Google