Skip to main content

Ziua a 4-a. Lumea Magiei

Anul acesta toamna s-a uitat cu atenție în calendar și nu a întârziat nici măcar o zi.

Am trecut de la pălărie de soare la hanorac de pe azi pe mâine, așa că în Lumea Magiei a fost cam frig. Ne-a oprit frigul? Nu, bineînțeles. Ne-am încălzit sufletele la căldura magică a luminii (cu led, doar nu credeți că am încurajat copiii să se joace cu focul?), iar pentru asta ne-au ajutat mult sfaturile Laviniei Dumitrescu, coach pentru dezvoltare personală. Priviți ce lămpi frumoase au ieșit din mâinile pricepute!

foto 9

Concertul Magie în cheia SOL cu pianista Mădălina Pașol și actorul Marius Drăguș/MagiTot a adus copiii pe scenă, foarte aproape  de acțiune. Iar magia s-a întins până la ei (nu suficient cât să transforme luna septembrie în august și să mai ”fure” câteva săptămâni de vacanță), dar cu siguranță le-a oferit amintiri ce le vor ține de cald pe măsură ce toamna se va înteți.

”Aventurile lui Muzicilă la Brașov” este un proiect organizat de Asociația UCIMR – ”Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie din Brașov și  cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov.

Coordonate pentru călătorie printre amintiri:

Album atelier: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5534489270002008&type=3
Album concert: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5534519969998938&type=3
Video concert: https://www.facebook.com/bastionulartistilor/videos/637523897665461