Skip to main content

Seară de Colinde Românești – MuziColine

By decembrie 13, 2023MuziColine, Proiecte culturale

În inima pitorescului Biertan, pe 16 decembrie, va avea loc un concert special, susținut de artiștii Ina Todoran și Ovidiu Furnea, ce vor insufla atmosfera autentică a sărbătorilor.

Ina și Ovidiu sunt reprezentanți de seamă ai zonelor etnofolclorice Valea Târnavelor și Valea Mureșului, iar prin muzica lor, ei aduc laolaltă cele două regiuni, unite prin drag de cântec și respect pentru tradiție.

În cadrul spectacolului lor, artiștii vor împărtăși publicului colinde românești și melodii tradiționale adunate din satele natale. Cei prezenți vor avea parte de o incursiune în lumea tradițiilor locale, păstrând vie moștenirea culturală a acestor regiuni.

Cei doi nu sunt doar parteneri pe scenă, ci și în viața de zi cu zi, împărțind nu doar dragostea lor, ci și pasiunea pentru muzică și tradiții.

Haideți să vă bucurați alături de noi de frumusețea sărbătorilor de iarnă!

Concertul face parte din proiectul MuziColine, un proiect al Asociației „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România”, realizat în parteneriat cu Asociația Mioritics și Fundația Gabriela Tudor, cofinanțat de Primăria Comunei Biertan și finanțat de Uniunea Europeană prin Următoarea Generație UE, Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5 – 1