Skip to main content

MuziColine vă oferă experiențe unice în comunitatea transilvăneană.

By august 22, 2023MuziColine, Proiecte culturale

Continuăm seria de activități din cadrul proiectului #MuziColine și vă invităm în comuna #Biertan să luați parte la atelierele de muzică, teatru și mișcare pentru copii, dar și la concertul intitulat „Cioburi de oglindă”.

De la activități pentru cei mici până la concerte de muzică clasică, MuziColine vă oferă experiențe unice în comunitatea transilvăneană.

Duminică, 3 septembrie, Richiș, orele 10:00
Ateliere de muzică și mișcare pentru copii, coordonate de Daniel Csikos.

Duminică, 3 septembrie, Biertan, orele 12:00
Ateliere creative de muzică și teatru pentru copii, coordonate de Ana Maria Galea.

Duminică, 3 septembrie, Căminul Cultural din Biertan, orele 18:00
„Cioburi de oglindă” – Concert-confesiune pe texte de Shakespeare, Ibsen, Vișniec, Williams, Diament, Kreisler, Sorescu.
Muzica de: Albinoni, Bartok, Beethoven, Debussy, Ravel, Satie, Mangani, Kovacs, Strauss.
Cu: Maia Morgenstern, Marius Călugărița, Corina Băjenaru (Ecoul), Antonela Barnat (voce), Mihai Pintenaru (clarinet) și Mihai Murariu (pian).

Vă așteptăm!

Proiectul „MuziColine” aduce arta la ea acasă, în Transilvania, și pune comuna Biertan din județul Sibiu pe harta traseelor culturale din România și din Europa. Timp de un an de zile, începând din luna iunie 2023, comuna sibiană Biertan (Copșa Mare, Biertan și Richiș) va deveni o localitate de referință pentru amatorii turismului cultural, căci va găzdui numeroase activități cultural-recreative, care vor anima peisajul local.

MuziColine este un proiect al Asociației „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România”, cofinanțat de Primăria Comunei Biertan și finanțat de Uniunea Europeană prin Următoarea Generație UE, Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5 – 1.