Skip to main content

Magicianul Augustin – MuziColine

By ianuarie 29, 2024februarie 1st, 2024MuziColine, Proiecte culturale

În anul nou, continuăm seria de activități din cadrul proiectului MuziColine și vă invităm în comuna Biertan să luați parte la un spectacol de iluzionism împreună cu Magicianul Augustin.

Sâmbătă, 26 ianuarie, Căminul Cultural din Biertan, orele 17:00
Vă așteptăm alături de noi! 🤗


Câtă bucurie a adus Augustin Magicianul copiilor care au participat la MuziColine | Spectacol de iluzionism!

Cărți, păsări și tot felul de obiecte care sfidează legile fizicii au fost vedetele spectacolului interactiv de magie. Cei mici nu s-au sfiit să ia parte la provocările lansate de Augustin.

Galerie Magicianul Augustin
Medias

Galerie Magicianul Augustin
Biertan

Proiectul „MuziColine” aduce arta la ea acasă, în Transilvania, și pune comuna Biertan din județul Sibiu pe harta traseelor culturale din România și din Europa. Timp de un an de zile, începând din luna iunie 2023, comuna sibiană Biertan (Copșa Mare, Biertan și Richiș) devine o localitate de referință pentru amatorii turismului cultural, căci găzduiește numeroase activități cultural-recreative, care animă peisajul local.

„MuziColine” este un proiect al Asociației „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România”, realizat în parteneriat cu Asociația Mioritics și Fundația Gabriela Tudor, cofinanțat de Primăria Comunei Biertan și finanțat de Uniunea Europeană prin Următoarea Generație UE, Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5 – 1. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția finanțatorului. Finanțatorul nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite.

Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Detalii pe website-ul https://mfe.gov.ro/pnrr/ și pagina de Facebook Planul Național de Redresare și Reziliență.