Skip to main content

Jazz Bastion III – Globetrotter nominalizat la cea de-a IX ediție a „Premiilor Anului în Cultură la Brașov”

By februarie 1, 2024Proiecte culturale

Suntem extrem de bucuroși să vă anunțăm că unul dintre festivalurile de suflet pe care le organizăm a fost nominalizat la cea de-a IX ediție a „Premiilor Anului în Cultură la Brașov”, organizată de Consorțiul Cultural Corona.

Jazz Bastion III – Globetrotter se află pe lista organizațiilor, proiectelor și evenimentelor care au marcat în cea mai mare măsură viața culturală a Brașovului în 2023. Această veste nu poate decât să ne bucure și confirmă că ceea ce facem pentru public alături de partenerii noștri aduce bucurie, nu doar pe moment, ci și la aproape un an distanță.

Ne amintim că printre invitații de anul trecut s-au numărat Bourbon Jazz Unit (România), Cătălin Milea Quartet (România), Jesse Davis Quartet, Yukako Yamano (Japonia), AVA Trio (Țările de Jos / Turcia), grupul TRÍ (Irlanda) și Rain Sultanov & Shahin Novrasli Duo.

Jazz Bastion III – Globetrotter este un proiect finanțat din bugetul Municipiului Brașov, organizat de Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” cu sprijinul partenerilor – Muzeul Județean de Istorie Brașov (Bastionul Artiștilor) și Asociația Forums.

Ne puteți susține printr-un vot în formularul disponibil aici: https://shorturl.at/jHVWY

Mulțumim și ne vedem curând cu o nouă ediție!