Skip to main content

Gala Premiilor Anului în Cultura Brasov 2023

By februarie 23, 2024Proiecte culturale

Cu mare entuziasm, dorim să împărtășim cu voi vestea că proiectul JAZZ BASTION III – #Globetrotter a fost onorat cu titlul de PROIECTUL MUZICAL AL ANULUI în cadrul Galei Premiilor Anului în Cultură Brașov 2023, organizată de Consorțiul Cultural Corona, miercuri la Centrul Multicultural al Universității Transilvania.

Procesul de selecție a luat în considerare votul publicului, pentru care vă suntem sincer recunoscători, dar și decizia unui juriu de specialitate compus din profesioniști din domeniul cultural din toată țara.

Premiul, marcând aprecierea publicului, sectorului guvernamental, a breslei și presei de profil, a fost o încununare a eforturilor noastre pentru seria de 7 concerte-eveniment care ne-au purtat prin toată lumea, plecând de la Bastionul Artiștilor.

Acest premiu nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor noștri, Muzeul Județean de Istorie Brașov și Asociației Mioritics, precum și finanțatorului Consiliul Județean Brașov.

Ne simțim profund onorați de această recunoaștere și conștienți de responsabilitatea pe care o presupune, de a păstra și a ridica și mai mult standardele de excelență cu care am obișnuit publicul meloman.

În acest spirit, suntem încântați să anunțăm că lucrăm deja la pregătirea unei noi ediții JAZZ BASTION, promițând să aducem pe scenă surprize care să îmbogățească și mai mult peisajul cultural.

Cu sinceră recunoștință,

Asociația Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România

Foto: Ciprian Păuleț, AP Studio via Consorţiul Cultural Corona Brașov