Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

VerSETS of JAZZ: Luiza Zan, Albert Tajti și Radu Vancu

1 februarie, 2019 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Începâd din februarie, celebrăm creativitatea autorilor români de jazz și literatură într-un spațiu destinat 100% mentalității inovatoare: Qreator by IQOS.

Vă așteptăm vineri, 1 februarie, de la ora 19:00 la primul concert din Stagiunea de Jazz și Literatură „VerSETS of JAZZ”.

Vor concerta Luiza Zan acompaniată de Albert Tajti la pian, iar Radu Vancu va fi invitat să citească din cele mai recente poeme. Altfel spus, cei trei creatori vor compune „Volumul 1” dintr-o stagiune care sperăm că va rămâne mult timp pe rafturile preferințelor voastre:)

Evenimentul va avea loc la parterul Qreator din Piața Victoriei (Bd. Aviatorilor nr. 8A), iar intrarea va fi liberă prin rezervare la adresa rezervari.ucimr@gmail.com

BONUS de mobilitate: cei care vin cu PONY Car Sharing beneficiază de parcare gratuită!

Stagiunea de Jazz și Literatură este un eveniment inclus în proiectul #100ani100concerte organizat de UCIMR și finanțat de Primăria Sector 1 Bucureşti prin Centrul Cultural al Sectorului 1.

Un eveniment recomandat celor peste 18 ani, Qreator fiind un loc de întâlnire și pentru adulții fumători (viitori) utilizatori de IQOS.

Pentru că de multe ori jazz-ul și literatura împărtășesc teritorii comune, pentru că nu o dată autorii de literatură sunt mari ascultători de jazz, iar creatorii de improvizații sonore își găsesc adesea inspirația în pasionante lecturi și din multe, multe alte motive am creat această stagiune „VerSETS of Jazz” la Qreator.

VerSETS pentru că păstrează o referință la paragrafe de texte (numerotate), pentru că în muzicologie se referă la forme de „fugă” (evadare, spunem noi) pentru orgă, pentru că „ver-” înseamnă „veridic”, „autentic”, pentru că „-sets” înseamnă „sesiuni”, „serii”, iar toate celelalte semnificații vor fi compuse numai din experiența voastră la eveniment, implicarea artiștilor și din toate legăturile semnatice pe care doar cei creativi le pot face.


Organizator: Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR, prin programul „Oportunități la tine acasă” dedicat tinerilor muzicieni din România care pot găsi reale oportunități de afirmare aici, acasă, pe scenele din România.

Finanțator: Primăria Sectorului 1 București prin Centrul Cultural Sectorul 1, în cadrul programului „Centenar pentru toți – sesiunea 2017 – 2020”.

Parteneri culturali: Exces Music, Qreator by IQOS
Partener de mobilitate: GetPony – PONY Car Sharing

Parteneri media: Enjoytv Romania, Radio România Cultural, Radio România Muzical, AgentiadeCarte Ro, Bucuresti – bucuresteni.roi, România Pozitivă

Detalii

Dată:
1 februarie, 2019
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , ,

Loc de desfășurare

Qreator by IQOS
Bd. Aviatorilor nr. 8A
Bucuresti , România
+ Hartă Google