Loading Evenimentele

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Tales @ Pitești

martie 31, 2016 @ 8:00 am - 5:00 pm

turneu duo cello jaya - tales

Duo Cello Jaya, unul dintre cele mai apreciate ansambluri camerale din România, va susține primul turneu național în perioada 19 – 31 martie în orașele Sibiu, Târgu – Mureș, Craiova, Sinaia, București și Pitești.

Farmecul de poveste al violoncelului va prinde viață prin programul propus de Ella Bokor și Mircea Marian, violonceliști remarcați în formula de duo în ultimii 5 ani pe scenele marilor săli de concert din România.

La acest turneu, li se va alătura actrița Ioana Flora, în rolul de povestitor, a cărei activitate în cinematografie i-a adus în ultimii ani premiul pentru „Cea mai bună actriță” la numeroase festivaluri internaționale (Salonic, Aubagne, selecție la Cannes și Premiul Gopo) și, totodată, al doilea invitat special va fi soprana Veronica Anușca, una dintre vocile noii generații, distinsă cu numeroase premii naționale și internaționale pentru interpretare.

Împreună vor reda un ambient sonor inedit într-un format nou de spectacol menit să apropie publicul de rezonanțele nemaipovestite ale violoncelului.

Detalii

Data:
martie 31, 2016
Timp:
8:00 am - 5:00 pm
Categorie Eveniment :
Eveniment Tags:
, , ,
Website:
http://www.ucimr.ro/tales-turneu-duo-cello-jaya/

Locaţie

Filarmonica din Pitesti
Ploiesti , + Harta Google