Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Sunetul Muzicii VI – American Voices

23 iulie, 2016 @ 4:00 pm - 5:00 pm

Concertul de sambata, 23 iulie, aduce in ambianta eleganta a Castelului Peles solisti de talie mondiala: Annemarie Condacse (SUA), David Malis (SUA), Monica Schwartz (Israel), Bernardo Medeiros (SUA). Vor fi acompaniati la pian de Mihai Murariu (Romania)

—-
Anne Marie Condacse este o soprana renumita la nivel mondial.

Nascuta in Romnia, Anné-Marie Condacse a fost artist rezident in cadrul Filarmonicii Nationale George Enescu si a performat ca solist invitat pentru Opera Nationala Romana, Teatrul de Opereta Ion Dacian, Teatrul Liric Oradea, Filarmonica din Cairo, Woodlands Symphony si Moores Opera Center. Dr. Condacse a sustinut numeroase recitaluri si concerte in Statele Unite, Romania, Franta, Germania, Egipt, Siria si Mexic. Ea a aparut in diverse programe difuzate de Televiziunea Romana si Radioul National.

Mai multe despre Annemarie Condacse puteti citi aici:
http://bit.ly/24ns7Kx

—-
David Malis este un bariton de la Opera Metropolitana, renumit la nivel international.

David Malis, fiind primul american care a castigat prestigioasa competitie Cardiff Singer of the World, si-a inceput cariera la Opera din San Francisco, debutand ca Papageno in Die Zauberflöte. Dl. Malis a debutat la Metropolitan Opera in the Parks cu rolul Belcore in L’elisir d’amore de Donizetti, intr-o productie ce reunea artisti precum Luciano Pavarotti, Kathleen Battle si Giuseppe Taddei. Curand a urmat debutul sau pe scena principal a Operei Metropolitane ca Marcello in La Bohème. In urmatoarele 12 stagiuni printre rolurile principale ale Dl. Malis s-au numarat : Figaro in Il Barbiere di Siviglia, Harlekin in Ariadne auf Naxos, Ned Keene in Peter Grimes, Marcello si Schaunard in La Bohème, Dr. Falke in Die Fledermaus si Papageno in Die Zauberflöte.

Interpretarea lui Ford in Falstaff de Verdi a fostt aclamata si l-a propulsat pe Dl. Malis catre Teatro alla Scala, Royal Opera in Covent Garden, Teatro Colòn in Buenos Aires, Welsh National Opera, Brooklyn Academy of Music, Thêàtre des Champs-Elysées in Paris, precum si catre un spectacol comandat de casa regala la care a participat Diana, Princess of Wales.

Mai multe despre David Malis puteti citi aici:
http://bit.ly/29LAsRe

Amănunte pe: https://stagiuneasunetulmuzicii.wordpress.com/


Parteneri: Radio Romania Cultural, Asociaţia Cultural – Sportivă Pro Valores.

Parteneri media: Enjoy TV, Observator cultural, Radio Romania Muzical, Radio Trinitas Calendar evenimente, Roportal.ro, Bucuresteni.ro, JurnalMM.ro, Capital cultural, Agentia de carte, Criterii Nationale, România pozitivă.
——

Intrarea este liberă dar accesul se face pe bază de invitaţie, care poate fi obţinută scriind pe adresa: peles.ro@gmail.com

Detalii

Dată:
23 iulie, 2016
Oră:
4:00 pm - 5:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,

Loc de desfășurare

Sala mica de concerte – Castelul Peles
Sinaia, Prahova România + Hartă Google