Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Quo Vadis, Cultura? Dialog Ștefan Gheorghiu, Dumitru Costin și Lucian Pavel, joi la Round Table România

28 mai, 2020 @ 5:00 pm - 7:00 pm

O ediție specială a conferințelor Round Table România va avea loc joi, 28 mai, de la ora 17:00, în direct pe platforma EnjoyTV.ro, marcând debutul unei serii noi, „Quo Vadis, Cultura?”.

Poster Quo Vadis Cultura - Round TableÎn condițiile în care distanțarea socială nu ar trebui să creeze distanțare față de domeniul cultural, necesitatea dialogului pentru aflarea unității și a soluțiilor aplicabile imediat devine un act esențial. Astfel, la inițiativa CREDIDAM și UCIMR, a fost ales formatul unui dialog echilibrat și deschis către public promovat de Round Table România.

Seria spectacolelor – conferință inițiate de UCIMR în anul 2015 a avut în prim plan, pe cuprinsul celor opt sezoane, zeci de personalități culturale care au marcat domeniul lor de activitate, de-a lungul unei cariere impresionante care le-a adus nu o dată recunoașteri internaționale. Arhiva celor peste 35 de episoade Round Table București/ România/ Sibiu este disponibilă pe canalul de YouTube al EnjoyTV Romania.

Producătorii Round Table au decis că a venit rândul culturii să devină subiectul central în prezenta ediție, în căutarea modalităților prin care se poate vorbi despre o relansare responsabilă a activităților culturale în contextul pandemiei.

Publicul este invitat să urmărească dialogul dintre cele patru personalități care depun eforturi constante în beneficiul culturii și al celor care au ales să-și facă o carieră în acest domeniu.

Păstrând tradiția edițiilor anterioare, pe cuprinsul celor 90 de minute alocate vor avea loc intermedii artistice cu invitați surpriză.

Evenimentul va fi transmis gratuit pe platforma EnjoyTV.ro, pe canalul de YouTube al EnjoyTV Romania precum și pe pagina de Facebook Round Table România.

Detalii

Dată:
28 mai, 2020
Oră:
5:00 pm - 7:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,

Loc de desfășurare

EnjoyTV.ro
România