Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Judith State, actrița din Sieranevada, invitată la Round Table

9 februarie, 2017 @ 5:00 pm - 6:00 pm

Judith State va fi prima invitată a Valentinei Sandu – Dediu în debutul noului sezon Round Table România, joi, 9 februarie, de la ora 17:00. Evenimentul se va desfășura în Studioul de Operă și Multimedia al Universității Naționale de Muzică (Str. Știrbei Vodă nr. 33).

Cunoscută publicului larg prin rolul Sandrei din „Sieranevada” (r. Cristi Puiu), film selectat pentru Palme d’Or în anul 2016, Judith State este unul dintre cei mai activi coregrafi români. Însă puțini știu că primul flash-mob de amploare din România a fost inițiat de Judith State, când peste 200 de oameni au dansat în centrul Capitalei pentru a-i aduce un omagiu lui Michael Jackson.

Încă de la debutul proiectului, în toamna anului 2015, deschiderea fiecărui sezon Round Table a fost dedicată promovării dansului contemporan, prin prezența coregrafilor Răzvan Mazilu (Sezonul 1), Cosmin Manolescu (Sezonul 2), Vava Ștefănescu (Sezonul 3), completând tradiția prin ediția de joi dedicată lui Judith State.

Inițiat de UCIMR, proiectul însumează până în prezent 26 de evenimente, cu zeci de mii de vizualizări pe internet. Începând cu acest sezon, Round Table se va desfășura după un format itinerant, cu ediții în București, Brașov, Sibiu și Târgu-Mureș, nelipsind intermediile artistice live. Cu acest prilej, organizatorii au completat numele proiectului, devenind Round Table România. Printre invitații Sezonului 4 se numără Luiza Zan, Dan Perjovschi, Horia Mihail și Tiberiu Soare.

„Programul Round Table România urmărește, și în acest sezon, promovarea artiștilor români ce s-au făcut remarcați pe scenele internaționale, printr-un efort de redobândire a unei mentalități frumoase: aceea de a ne revalorifica elitele actuale românești.” – Valentina Sandu – Dediu

La evenimentul de deschidere, intrarea va fi liberă, prin solicitarea invitației la adresa round.table.bucuresti@gmail.com. Toate cele 8 ediții ale Sezonului 4 vor fi transmise în direct pe EnjoyTV.ro, în fiecare joi.

Detalii

Dată:
9 februarie, 2017
Oră:
5:00 pm - 6:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Studioul de operă și multimedia al Universității de Muzică din București
Str Știbei Vodă, nr 33
București , România
+ Hartă Google