Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Acasă la pianistul Horia Mihail – Round Table Romania

16 februarie, 2017 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Acasă la pianistul Horia Mihail,
ediție specială Round Table Brașov

Joi, 16 februarie, de la ora 19:00, seria spectacolelor – conferință Round Table România ajunge la Brașov, acasă la pianistul Horia Mihail. Cunoscut publicului larg prin turneele „Duelul viorilor” (alături de Gabriel Croitoru și Liviu Prunaru), „Vioara lui George Enescu” (alături de Gabriel Croitoru) și prin alte proiecte itinerante, artistul va găzdui, de această dată, un eveniment cultural la reședința sa de la Brașov. Evenimentul va fi disponibil exclusiv online, în direct pe www.EnjoyTV.ro.

În rolul de moderator va fi, de această dată, Nicolae Pepene, Directorul Muzeului Județean de Istorie din Brașov. De numele său se leagă inițiativele de restaurare ale Cetății Râșnov și încurajarea evenimentelor culturale precum Festivalul de Film Istoric, Festivalul de Reconstituire Istorică.

Următorul eveniment Round Table va fi dedicat cântăreței jazz Irina Sârbu și va fi transmis pe EnjoyTV.ro joi, 23 februarie, de la ora 19.00.

Inițiat de UCIMR, proiectul Round Table însumează până în prezent 26 de evenimente, cu zeci de mii de vizualizări pe internet. Începând cu acest sezon, Round Table se va desfășura în fiecare joi în perioada 9 februarie – 30 martie, după un format itinerant, cu ediții în București, Brașov, Sibiu și Târgu-Mureș, nelipsind intermediile artistice live. Cu acest prilej, organizatorii au completat numele proiectului, devenind Round Table România. Printre invitații Sezonului 4 se mai numără Luiza Zan, Dan Perjovschi și Tiberiu Soare.

„Programul Round Table România urmărește, și în acest sezon, promovarea artiștilor români ce s-au făcut remarcați pe scenele internaționale, printr-un efort de redobândire a unei mentalități frumoase: aceea de a ne revalorifica elitele actuale românești.” – Valentina Sandu – Dediu, moderatorul evenimentelor din București

Detalii

Dată:
16 februarie, 2017
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Locaţie Nedenumită
Brasov România + Hartă Google