Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cvartetul Bohemia și Theo Marton la Teatru 74

21 noiembrie, 2018 @ 7:00 pm

#100ani100concerte
„România interbelică” – un spectacol concert cu actorul Theo Marton și Cvartetul Bohemia.

Evenimentele incluse în cea de-a șasea săptămână în care se derulează proiectul „100 de ani în 100 de concerte” la Tîrgu-Mureș, organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Asociația Neumarkt Events, se vor desfășura în data de 21 noiembrie, la Teatru 74.

Întâlnirea cu muzica și poezia va avea loc de la ora 19.00 la Teatru 74 din Cetatea Medievală Tîrgu-Mureș. Actorul Theo Marton, împreună cu muzicienii din “Cvartetul Bohemia” (Remus Grama, Moldovan Cristian, Leon Zsolt și Vilhelm Andras), vor oferi publicului un program ce va include texte semnate de autori români și momente muzicale aparținând unor compozitori români și străini.
Intrarea este liberă!

Atelierul “Arta actorului”, susținut de Theo Marton, va avea loc în aceeași zi, începând cu ora 11.00, la Teatru 74, și va fi destinat elevilor de la Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu-Mureș, direcția de studiu – Arta Actorului.
Număr de locuri disponibile la atelier: 25.

Organizator: UCIMR

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Ministerul Culturii și Identității Naționale.
„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

Parteneri: Exces Music, EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, România Pozitivă.ro
Parteneri Locali: Asociația Neumarkt Events, Municipiul Tîrgu-Mureș, Teatru 74, Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu-Mureș, Teatrul Ariel, Cotidianul „Zi de Zi”, agentiadecarte.ro.

Detalii

Dată:
21 noiembrie, 2018
Oră:
7:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Teatru 74
Targu - Mures, România + Hartă Google