Skip to main content

Concert de Anul Nou la Sibiu 2017

Cel mai aşteptat eveniment muzical al sfârşitului de an – Concertul de Anul Nou de la Sibiu – prilejuişte întâlnirea publicului cu una dintre cele mai apreciate voci feminine ale momentului: Christiana Uikiza, care va cânta alături de Sibiu Big Band şi Rareş Popsa (chitară). Secvenţe muzicale din repertoriul internaţional vor face din acest eveniment unul deosebit, continuând tradiţia din anii precedenţi.

Biletele pentru cele două concerte – din seara de 31 decembrie 2016 și 1 ianuarie 2017 – pot fi cumpărate din rețeaua Eventim (sau accesând acest link).

”Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 8 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală.

Bucurându-se încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară.

concert an nou sibiu 2017