Skip to main content

Cea de-a 20-a aniversare a Romanian Music Society in Japan

By februarie 19, 2024Proiecte culturale

Dorim să exprimăm cele mai profunde sentimente de recunoștință față de 日本ルーマニア音楽協会 Romanian Music Society in Japan pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a lor.

Este remarcabil cum pasiunea noastră comună pentru muzică a făcut o punte între cele două țări ale noastre, fiecare cu cultura și tradițiile sale unice.

Această colaborare nu numai că a îmbogățit comunitățile noastre, dar a evidențiat și limbajul universal al muzicii, unindu-ne în armonie și înțelegere.

De-a lungul anilor, parteneriatul nostru a condus la numeroase momente și realizări memorabile, promovând aprecierea reciprocă pentru moștenirea muzicală a celuilalt.
Suntem deosebit de mândri de proiectele pe care le-am întreprins împreună, care au introdus publicului atât din #România, cât și din #Japonia în noi genuri și experiențe muzicale. Aceste inițiative au jucat un rol crucial în consolidarea legăturilor culturale dintre națiunile noastre.

Privind spre viitor, rămânem dedicați aducerii vibrațiilor muzicale pe tot globul, continuând să inspirăm prin eforturile noastre comune.

Suntem încântați de posibilitățile care ne așteaptă și suntem dornici să explorăm noi moduri de a sărbători și promova dragostea noastră comună pentru muzică.

Multumim inca o data celor de la 日本ルーマニア音楽協会 Romanian Music Society in Japan pentru anii de colaborare extraordinara!

La cât mai mulți ani de compus muzică împreună și pentru prietenia de durată dintre țările noastre!