Skip to main content

Atelierele Arts & Crafts pe muzică clasică – MuziColine

By ianuarie 8, 2024MuziColine, Proiecte culturale

Zâmbetele largi și copiii plini de bucurie au caracterizat atmosfera atelierelor Arts & Crafts pe muzică clasică coordonate de Mirela Benea. În cadrul acestor activități, cei mici au avut o oportunitatea de a-și exprima liber creativitatea, bucurându-se la final de rezultatele lor artistice.

Proiectul „MuziColine” aduce arta la ea acasă, în Transilvania, și subliniază comuna Biertan din județul Sibiu pe harta traseelor culturale din România și din Europa. Timp de un an de zile, comuna sibiană Biertan (Copșa Mare, Biertan și Richiș) a devenit o localitate de referință pentru amatorii turismului cultural, căci găzduiește numeroase activități cultural-recreative, care animă peisajul local.

„MuziColine” este un proiect al Asociației „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România”, realizat în parteneriat cu Asociația Mioritics și Fundația Gabriela Tudor, cofinanțat de Primăria Comunei Biertan și finanțat de Uniunea Europeană prin Următoarea Generație UE, Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5 – 1. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția finanțatorului. Finanțatorul nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite.

Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Detalii pe website-ul https://mfe.gov.ro/pnrr/ și pagina de Facebook Planul Național de Redresare și Reziliență.

MuziColine
Ateliere Biertan

MuziColine
Ateliere Copsa Mare