Skip to main content

OPEN CALL: Masterclass internațional de orchestră & muzică de cameră

By mai 15, 2023Proiecte culturale

Dacă ești elev/student cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și îți place să cânți la vioară, violă sau violoncel, avem o veste bună pentru tine!
Înscrie-te la JAKAJ RROK CLASSIC ACADEMY!

Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) împreună cu FUNDAȚIA CULTURALĂ JAKAJ RROK te invită să te înscrii la MASTERCLASS-UL INTERNAȚIONAL DE ORCHESTRĂ & MUZICĂ DE CAMERĂ, care va avea loc în capitala culturală a Albaniei, Shkoder, în perioada 14 – 27 august 2023.

Vei avea ocazia să înveți de la profesioniști și să îți perfecționezi tehnica și abilitățile muzicale, în cadrul lecțiilor individuale și colective, iar la finalul evenimentului, pe 27 august, vei avea ocazia să performezi în cadrul unui concert memorabil, care îți va oferi inspirație și experiențe de neuitat.

Și asta nu este totul! Îți asigurăm transportul, cazarea și masa pentru întreaga perioadă a masterclass-ului, așa că singurele tale „griji” vor fi muzica și voia bună.

Pentru a te înscrie, trimite-ne un e-mail la office@iconarts.ro, cu subiectul „Rrok Academy”, până la data de 1 iunie 2023, împreună cu următoarele documente:

  1. Curriculum Vitae
  2. Recomandare din partea unui profesor
  3. Link către un videoclip cu tine performând la instrumentul ales:
    VIOARĂ (2 PERSOANE), VIOLĂ (1 PERSOANĂ), VIOLONCEL (1 PERSOANĂ)

Nu rata șansa de a-ți perfecționa abilitățile și de a trăi o experiență culturală fascinantă în Albania!

Mult succes!