Skip to main content

20 de ani – 日本ルーマニア音楽協会 Romanian Music Society in Japan

By martie 7, 2024martie 12th, 2024Proiecte culturale

Ce călătorie incredibilă a fost! Ca partener al 日本ルーマニア音楽協会 Romanian Music Society in Japan, UCIMR nu ar putea fi mai mândru de ceea ce am realizat împreună în ultimii ani.

Recentul lor concert aniversar de 20 de ani a fost un punct culminant și dorim să transmitem mulțumiri din suflet tuturor celor care au contribuit la succesul acestuia.

Artiștii și-au revărsat inima și sufletul în interpretările lor, iar acest lucru a fost evident în fiecare notă pe care au cântat-o și

Razvan Suma a hipnotizat publicul cu violoncelul său, iar noi suntem foarte recunoscători pentru întreaga experiență culturală din Tokyo.

Pe măsură ce pornim la următorul capitol al călătoriei noastre, suntem încântați de oportunitățile care ne așteaptă. Ne angajăm să aducem farmecul captivant al culturilor românești și japoneze tuturor dornici să-l experimenteze.

Noroc la cât mai mulți ani de colaborare, sărbătoare și schimburi culturale!

De-a lungul carierei sale, Răzvan Suma a fost apreciat pentru interpretările sale sensibile și pentru abordarea sa inovatoare în organizarea de evenimente culturale. A îmbinat cu grație cunoștințele și talentul muzical cu organizarea de evenimente care să aducă beneficii atât publicului, cât și artiștilor care urcă pe scenă.

Răzvan este co-fondator CellEAST Festival, singurul festival de violoncel din România. Ajuns la a III-a ediție, festivalul aduce împreună artiști de talie mondială cu o bogată experiență solistică, precum Valentin Răduțiu, Ella Bokor sau László Fenyő, care vor susține concerte pentru publicul iubitor de muzică clasică, dar și cu experiență pedagogică, căci în cadrul programelor educaționale vor fi susținute masterclass-urile CelloVerse și MiniCellos pentru începători și avansați.

De asemenea, este și director artistic al Festivalului ICon Arts Transilvania, ajuns la a XXII-a ediție, iar în această calitate a creat un program artistic unic, care încurajează inovația și îmbinarea diferitelor stiluri muzicale. ICon Arts aduce în România artiști de renume mondial, oferind astfel publicului român o experiență culturală excepțională, iar cello și minicello sunt reprezentate în cadrul Academiei ICon Arts de mentorii Ella Bokor, Andrei Ioniță și Dragan Djordjevic.

Răzvan Suma este un adevărat ambasador al muzicii clasice și o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de artiști. Suntem mândri să lucrăm alături de el pentru a susține împreună proiecte artistice inovatoare.