Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Șerban Sturdza invitat la Round Table Bucuresti

25 octombrie, 2016 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Seria evenimentelor moderate de muzicologul Valentina Sandu – Dediu va continua marți, 25 octombrie, de la ora 19:00, cu o nouă ediție dedicată arhitectului Șerban Sturdza, președintele Filialei București a Ordinului Arhitecților din România.

Reputatul arhitect va prezenta în premieră fragmente din documentarul pe care îl pregătește despre Casa George Enescu din Mihăileni, județul Botoșani, construită în perioada 1775 – 1830. Casa se află într-o stare critică și necesită intervenție urgentă, în sprijinul salvării sale de la colaps implicându-se Ordinul Arhitecților din România – Filiala București, prin numeroase inițiative publice.

Seara se va încheia prin recitalul violonistului Radu Mihai Ropotan care a răspuns invitației lui Șerban Sturdza de a completa dialogul purtat cu Valentina Sandu – Dediu. Violonistul este absolvent al Royal College of Music și a obținut Premiul al III-lea la Concursul de vioară Winfred de la Royal Music Academy în anul 2013.

Evenimentul va avea loc marți de la ora 19:00 în Studioul de Operă și Multimedia din cadrul Universității Naționale de Muzică din București (Strada Știrbei Vodă nr. 33). Intrarea va fi liberă în baza invitației solicitate la adresa round.table.bucuresti@gmail.com, iar evenimentul va fi transmis în direct pe www.EnjoyTV.ro.

De ce Round Table București? Pentru că mediul de întâlnire al acestor evenimente își propune să fie unul prietenos, plăcut, fără colțuri și fără ascunzișuri, unde nimeni nu stă în capul mesei. Invitații și publicul, deopotrivă, vor împărți același spațiu: Bucureștiul.
Round Table București este un proiect al Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, proiect cultural co-finantat de ArCuB prin programul „Orașul In-Vizibil”.

Detalii

Dată:
25 octombrie, 2016
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

Studioul de operă și multimedia al Universității de Muzică din București
Str Știbei Vodă, nr 33
București , România
+ Hartă Google