Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Raisa Ané și Intono Quartet în recital la Teatru 74

3 octombrie, 2018 @ 7:00 pm - 8:00 pm

În 3 octombrie 2018 vă invităm începând cu ora 19.00 la Teatru 74 din Cetatea Medievală Târgu-Mureș la un recital de muzică clasică, poezie și proză românească, susținut de „Intono Quartet” și actrița Raisa Ané în cadrul proiectului „100 de ani în 100 de concerte”.

Intrarea este liberă!

Cvartetul Intono, format din Trombitas Marta, Istvan Trombitas, Tifán Edina și Jakabffy Kristof, s-a format în anul 2017 în cadrul Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima”, sub îndrumarea profesorului lect.univ.dr. Traian Boală (membru al Cvartetului Arcadia). Până în prezent, formația a susținut recitaluri și concerte caritabile în țară și a participat la mai multe festivaluri de muzică de cameră, cum ar fi festivalul Brassovia, festivalul IconArts si festivalul Eufonia din Timișoara. În 2018, cvartetul Intono a câștigat premiul I alături de chitaristul Babtan-Varga Flórián la Festivalul Internațional de Chitarã Transilvania.

Pe Raisa Ané o cunoaștem de pe scena Teatrului Național din Târgu-Mureș, dar și din proiectele independente ale Teatrului 74 și Teatrul 3G. Una dintre cele mai expresive actrițe ale generației sale, Raisa Ané ne va demonstra în recitalul de la Teatru 74 că poezia și proza românească trebuie să facă parte din alegerile noastre în domeniul culturii.

***************************
În plus, pe 3 și 4 octombrie 2018 vor avea loc ateliere de ilustrat păpuşi la Teatrul Ariel. Între orele 11.00 și 13.00, actorii Alis și Cristi Bratu împreună cu participanții vor construi „păpuși-personaje” care au luat parte la Unirea de la 1 decembrie 1918. Atelierele sunt destinate copiilor cu vârsta între 10 și 16 ani. Pentru înscriere vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa neumarktevents@gmail.com cu numele, vârsta și numărul copiilor, urmând să vă confirmăm disponibilitatea locului în cel mai scurt timp.

Intarea este liberă în limita locurilor disponibile: 25 pentru fiecare zi de atelier.

***************************
„100 de ani în 100 de concerte” este titlul proiectului pe care Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România îl derulează împreună cu Asociația Neumarkt Events în perioada 3 octombrie – 1 decembrie 2018 la Târgu-Mureș. Prin poezie, muzică clasică, jazz, dar și prin atelierele de artă plastică, construcție de păpuși sau muzică, vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire din 1 decembrie 1918.

Organizator: UCIMR
Proiect co- finanțat de AFCN și Ministerul Culturii și Identității Naționale
Parteneri: Exces Music, EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, România Pozitivă.ro
Parteneri Locali: Asociația Neumarkt Events, Municipiul Târgu-Mureș, Teatru 74, Liceul Vocațional de Artă din Târgu-Mureș, Teatrul Ariel, Cotidianul „Zi de Zi”.

Detalii

Dată:
3 octombrie, 2018
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Teatru 74
Targu - Mures, România + Hartă Google