Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Prietenii Muzicii VIII – Irina Sârbu & friends

14 decembrie, 2016 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Miercuri, 14 decembrie 2016, începând cu ora 19:00, Irina Sarbu, alături de muzicienii Puiu Pascu, Ciprian și Tudor Parghel, vor susține un captivant concert de jazz la Lapidarium-ul Casei Filipescu Cesianu, în Calea Victoriei, în cadrul stagiunii „Prietenii Muzicii în Universitatea din Bucureşti”

Interpreți:
Irina Sârbu – voce
Puiu Pascu – pian
Ciprian Parghel – bas
Tudor Parghel – baterie

 

***

Concertul face parte din programul „Oportunități la tine acasă”, finanțat de către Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Exces Music. Lansat în 2009, programul promovează tinerii muzicieni excepționali din România, făcându-i cunoscuți publicului larg și oferindu-le oportunități de lucru și specializare.

În cadrul programului „Oportunități la tine acasă” se organizează periodic concerte, recitaluri, cursuri, festivaluri și concursuri în București, în țară și în străinătate, sprijinite de parteneri din zona instituțiilor publice, dar și din spațiul privat. Datorită diversității evenimentelor organizate sub sigla „OTA” (evenimente adresate unui public – țintă variat), programul atrage, anual, un număr de minimum 10.000 de spectatori.

Stagiunea „Prietenii muzicii în Universitatea din Bucureşti” este găzduită în sălile Universităţii din Bucureşti. Partenerii proiectului sunt Universitatea din Bucureşti, Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti (UNMB) şi Radio România Cultural (RRC).

Detalii

Dată:
14 decembrie, 2016
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , , ,

Loc de desfășurare

Casa Filipescu Cesianu
Calea Victoriei nr 151 România + Hartă Google