Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Prietenii Muzicii VI – Concert de jazz – Ana Cristina Leonte

20 ianuarie, 2016 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Vă invităm să luați parte la o seară de jazz alături de solista Ana-Cristina Leonte, una dintre cele mai bune voci feminine de jazz din România, acompaniată de Alexandru Arcus – saxofon și Ciprian Pop – chitară.

Recitalul va avea loc miercuri, 27 ianuarie 2016, ora 19:00, la sala de concerte a Casei Universitarilor (Str. Dionisie Lupu, nr. 46 – strada paralelă cu str. Pitar Moş).

Absolventă de jazz la Universitatea Națională de Muzică București, Ana Cristina Leonte a primit, în 2015, premiul pentru „Cel mai bun solist vocal” la Concursul Internațional Johnny Răducanu. Premiul se adaugă celorlalte distincții importante obținute pe parcusul carierei muzicale: „Best New Jazz” în cadrul Galei Premiilor Sunete (2014); „Best Vocal Performance Award” la Sibiu Jazz Festival (2013); „Cea mai bună trupă de jazz”, alături de Michael Acker și Albert Tajti, la Târgu Mureș (2012).

Printre cele mai notabile realizări se numără participarea, în primăvara anului 2014, alături de Big Band-ul Radio, la Gala premiilor Radio România Cultural, proiect urmat de un concert la Viena, susținut alături de Electric Brother, Alexandru Anastasiu, Elena Moroșanu și Tavi Scurtu la invitația Institutului Cultural Român.

Detalii

Dată:
20 ianuarie, 2016
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,
Site web:
http://www.ucimr.ro/prietenii-muzicii-vi-concert-de-jazz-ana-cristina-leonte/

Loc de desfășurare

Casa Universitarilor
Bucuresti, România + Hartă Google