Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

New Landscapes & Teatrul Fix

5 mai, 2017 @ 9:00 pm - 10:00 pm

Vineri, 5 mai, ora 21:00, vă așteptăm la un spectacol- concert al actriței și cântăreței Ana Maria Galea și al pianistului Daniel Csikos: „New Landscapes”.

Colaborarea între cei doi a început în anul 2008 în zona muzicii jazz standard, la un moment dat cei doi artiști au simțit nevoia completării formulei de duo și astfel s-a născut idea de a-l invita să se alăture pe contrabasistul Michael Acker împreună cu care au susţinut primul concert la Teatru Fix din Iaşi. După acest moment grupului i s-a alăturat bateristul Tavi Scurtu, născându-se, în anul 2014 albumul “I Know you by heart”, unul dintre puținele albume de jazz vocal standard apărut după revoluție. Azi “New Lanscapes” este o formulă mereu în mişcare în care Ana Maria Galea(voce) , Daniel Csikos(pian) și invitații lor explorează teritoriul atît de ofertant al temelor standard ,al compoziţiei şi al aranjamentelor inspirate din folclor.

Pentru întâlnirea de la Teatru Fix din data de 5 mai 2017 celor doi se alătură unul dintre cei mai inspirați și versatili muziceni din Români, contrabasistul Ciprian Parghel cu care, de altfel, Ana Maria Galea a debutat în urmă cu zece ani.

Ana Maria Galea – voce
Csikos Daniel –pian
Ciprian Parghel – contrabas

Detalii

Dată:
5 mai, 2017
Oră:
9:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Teatrul FIX
Iasi, + Hartă Google