Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Koszika & The HotShots. Seară eclectică la Biblioteca ASTRA

21 ianuarie, 2019 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Stagiunea ICon Arts revine în acest sezon la Biblioteca ASTRA printr-un concert electrizant susținut de Koszika & The HotShots.

Luni, 21 ianuarie, de la ora 19:00 vă așteptăm pe toți să începem anul prin bună dispoziție, ritmuri dinamice de funky-disco și armonii de jazz cu influențe folclorice multi-etnice, în concertul susținut de una dintre cele mai apreciate formații din Transilvania pentru concertele sale live.

Intrarea va fi liberă, prin rezervare la adresa bjastra2@gmail.com (locurile sunt limitate). Evenimentul va avea loc la Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA, renumită pentru acustica sa (Str. George Barițiu nr. 5, Corp A, Et. 2).

Trupa Koszika & The HotShots s-a format în 2011 în jurul solistei Koszika, şi de atunci continuă neîncetat să coloreze paleta muzicală din Transilvania. Muzica lor eclectică cuprinde ritmuri funky si disco, armonii jazzy cu elemente de drum and bass și influențe folclorice multi-etnice.

Piesele lor proprii și reinterpretările a câtorva melodii celebre redau gusturile variate ale membrilor trupei, care sunt: Asztalos Zsolt – tobe, Éltes Áron – saxofon, Cristina László – pian, synth și backing vocals, Koszorus Krisztina Koszika – voce, Szász Csaba – chitară și Zonda Attila – bas. Împreuna au câștigat numeroase premii, iar solista lor este triplă laureată la concursuri consacrate de jazz. Trupa se savurează cel mai bine LIVE! – spun cei care au participat în nenumărate rânduri la concertele Koszika & The HotShots.

În același spirit al concertelor cu care v-am obișnuit în cadrul acestei Stagiuni, care iată că împlinește un an de la lansare, evenimentul pe care vi-l propunem se înscrie tot în sloganul „Artele noi întâlnesc tradițiile vechi” prin numeroasele trimiteri postmoderne din repertoriul trupei, reinterpretări ale pieselor mai vechi, întrețesute creativ de varii motive folclorice.

Stagiunea ICon Arts @ Biblioteca ASTRA este un eveniment organizat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, eveniment parte din programul „Oportunități la tine acasă” derulat de UCIMR și dedicat tinerilor muzicieni excepționali, program prin care aceștia găsesc oportunități reale de afirmare aici, acasă, pe scenele din România.

Parteneri culturali: Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu (Biblioteca Astra Sibiu), Academia ICon Arts, Exces Music, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Parteneri media: Enjoytv Romania, Radio România Cultural, Mesagerul de Sibiu, Capital Cultural, Tribuna Sibiu, Ora de Sibiu, ProfilCultural Sibiu, AgentiadeCarte Ro, România Pozitivă

Detalii

Dată:
21 ianuarie, 2019
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

Biblioteca ASTRA
Sibiu, România + Hartă Google