Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Jazz On cu Adrian Nour & co

31 martie, 2017 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Vineri, 31 martie 2017, începând cu ora 19:00, în Grădina Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151), se continuă seria de concerte jazz din cadrul stagiunii ,,Prietenii Muzicii în Universitatea din Bucureşti”.

„Jazz On” este un regal muzical-artistic în care cele mai fredonate melodii de jazz vor prinde din nou viaţă prin vocea impresionantă a lui Adrian Nour şi abilităţile impecabile ale instrumentiştilor săi (Ciprian Pop-chitară, Adrian Flautistu-bass, Iulian Nicolau-tobe). Într-o manieră rafinată şi originală, cu o prezenţă scenică captivantă, Adrian Nour reuşeşte, de fiecare dată, să ofere iubitorilor de jazz momente memorabile.

Absolvent al Facultăţii de Arte, Universitatea ,,Dunărea de Jos” din Galaţi, secţia actorie, Adrian Nour a îmbrăţişat o carieră muzicală şi actoricească. Adrian Nour colaborează cu cele mai importante teatre din Bucureşti şi face parte din compania ,,Passe Partout”, condusă de Dan Puric. În privinţa carierei muzicale, Adrian Nour începe să cânte în timpul facultăţii alături de Puiu Creţu, ulterior devenind solistul trupei “Avantgarde”, alături de care lansează albumul ,,Nu renunţa”, în anul 2011. A cântat în Bucureşti într-o trupă de coveruri ,,Mirel Project”, condusă de Mirel Cumpănaş şi Cristi Pup (ex-Cargo), timp de un an.
În anul 2013 a participat la ,,Vocea României”, ajungând în finala concursului. În prezent, Adrian Nour performează pe marile scene din România unde muzica şi talentul său actoricesc se îmbină într-un mod încântător.

Cea de-a VIII-a ediție a stagiunii „Prietenii muzicii în Universitatea din Bucureşti” este organizată în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, Muzeul Municipiului București și EnjoyTV.ro.

Concertul face parte din programul „Oportunități la tine acasă”, finanțat de către Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Exces Music. Lansat în 2009, programul promovează tinerii muzicieni excepționali din România, făcându-i cunoscuți publicului larg și oferindu-le oportunități de lucru și specializare.

În cadrul programului „Oportunități la tine acasă” se organizează periodic concerte, recitaluri, cursuri, festivaluri și concursuri în București, în țară și în străinătate, sprijinite de parteneri din zona instituțiilor publice, dar și din spațiul privat. Datorită diversității evenimentelor organizate sub sigla „OTA” (evenimente adresate unui public – țintă variat), programul atrage, anual, un număr de minimum 10.000 de spectatori.

Intrarea este liberă, iar concertele vor fi transmise prin live streaming pe pagina enjoytv.ro.

Detalii

Dată:
31 martie, 2017
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,

Loc de desfășurare

Casa Filipescu Cesianu
Calea Victoriei nr 151 România + Hartă Google