Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

JAZZ BASTION III – TRÍ

3 august, 2023 @ 7:00 pm - 8:00 pm

TRÍ – este un ansamblu de jazz contemporan recent format de toboșarul și compozitorul Miles Ronayne alături de doi colegi ai săi de la Dublin City University, Gustavo de Morais – chitarist de origine braziliană și basistul bulgar Petar Krivitsky.

Numele grupului este dat de cuvântul irlandez „trei” și este un exemplu excelent al modului în care culturi diferite se amalgamează pentru a crea muzică și artă de calitate.
Grupul interpretează compoziții originale ale tuturor membrilor formației împreună cu melodii de jazz contemporan de ultimă oră de la compozitori precum Javier Santiago, Kurt Rosenwinkel, John Scofield, Femi Temowo, Joshua Redman.

Așteptați-vă la un spectacol dinamic, creativ și captivant!

 


Miles Ronayne
Miles Ronayne este un toboșar și compozitor irlandez emergent pe scena muzicii improvizate. De curând, el a finalizat ultimul an de studii în cadrul DCU – Dublin City University, unde a studiat jazz și muzică contemporană și a susținut numeroase concerte în cadrul mai multor ansambluri din Irlanda și Europa.
Cu un stil profund înrădăcinat în muzica Neo-Soul, el îmbină această influență cu complexitatea jazzului contemporan.
Compozițiile sale transportă ascultătorul într-o lume de melodii fluide, improvizație și peisaje armonice bogate. În anul 2022 s-a clasat în finala concursului Young Irish Jazz Musician Of The Year jurizat de Bill Whelan, Linley Hamilton și Ellen Cranitch.
De atunci a cântat alături de artiști internaționali apreciați precum Daniel Rorke, Michael Buckley, Cormac O’Brien, Greg Felton, Peter Hanagan și Stephen McFarlane și a participat la cea de-a 20-a ediție a Bydgoszcz Jazz Festival din Polonia din 2022, cariera sa fiind în plină dezvoltare.

Gustavo De Morais
Gustavo de Morais este un chitarist brazilian stabilit în Dublin. El s-a mutat în Irlanda în 2017 pentru a-și începe activitatea în domeniul jazzului în cadrul facultății DCU.
În calitate de acompaniator și improvizator, Gustavo combină moștenirea sa braziliană cu muzica contemporană. Spontaneitate, melodii lirice, energie și umor sunt caracteristici constante ale stilului său interpretativ.

Petar Krivitsky
Petar Krivitsky este un multi-instrumentist din Sofia, Bulgaria. A absolvit liceul în 2019 la secția de contrabas clasic în cadrul „Școlii Naționale de Muzică – Lyubomir Pipkov” din capitală, în acest timp cântând și la chitară și chitară bas în mai multe trupe și proiecte de muzică contemporană.
Următorii trei ani i-a petrecut specializându-se în jazz la bas și chitară electrică în cadrul Academiei Naționale de Muzică „Prof. Pancho Vladigerov” din Sofia, apoi s-a transferat la Dublin prin programul “Erasmus”.
Drumul său muzical la confluența între clasic și jazz influențează evoluția sa interpretativă, conferindu-i un farmec aparte.

Detalii

Dată:
3 august, 2023
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Bastionul Artiștilor
Strada George Coșbuc nr.9
Brașov, Brașov 500015 România
+ Hartă Google