Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Irina Sârbu și Valentina Sandu – Dediu, un dialog despre jazz – Round Table Romania

23 februarie, 2017 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Irina Sârbu și Valentina Sandu – Dediu, un dialog despre jazz și bucuria de a fi

Irina Sârbu, cunoscuta actriță și interpretă de muzică jazz, este următorul invitat la Round Table București, seria de spectacole – conferință moderate de muzicologul Valentina Sandu – Dediu.

Evenimentul va fi transmis exclusiv online, pe EnjoyTV.ro, joi, 23 februarie, începând cu ora 19:00. Irina Sârbu va concerta, cu acest prilej, alături de Ciprian Parghel, Tudor Parghel și Puiu Pascu.

Următorul eveniment va fi dedicat actorului Nicu Mihoc, invitat la ediția specială Round Table Târgu – Mureș. Printre invitații Sezonului 4 se mai numără personalități precum Luiza Zan, Dan Perjovschi și Tiberiu Soare.

Inițiat de UCIMR în toamna anului 2015, proiectul Round Table însumează până în prezent 27 de evenimente culturale. Începând cu acest sezon, Round Table se va desfășura în perioada 9 februarie – 30 martie, în fiecare joi, după un format itinerant cu ediții în București, Brașov, Sibiu și Târgu-Mureș, nelipsind intermediile artistice live. Cu acest prilej, organizatorii au completat numele proiectului, devenind Round Table România. Întreaga arhivă a evenimentelor este disponibilă pe canalul de YouTube al EnjoyTV România.

„Programul Round Table România urmărește, și în acest sezon, promovarea artiștilor români ce s-au făcut remarcați pe scenele internaționale, printr-un efort de redobândire a unei mentalități frumoase: aceea de a ne revalorifica elitele actuale românești.” – Valentina Sandu – Dediu

La cel de-al patrulea sezon Round Table România, scenografia cuprinde mobilierul Delta Studio, companie implicată de peste 20 de ani în promovarea design-ului românesc la cele mai bune standarde, alături de branduri renumite la nivel internațional. Masa în jurul căreia se vor purta dialogurile cu artiștii invitați face parte din colecția „Țol” creată de arh. Cristina Bulat după inspirație folclorică românească, proiectele arhitectului primind numeroase aprecieri în reviste de profil internaționale.

Round Table București este un proiect al UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, inițiat în toamna anului 2015. Arhiva completă a evenimentelor este disponibilă pe canalul de YouTube al EnjoyTV România.

Detalii

Dată:
23 februarie, 2017
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Studioul de operă și multimedia al Universității de Muzică din București
Str Știbei Vodă, nr 33
București , România
+ Hartă Google