Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Dumitru Prunariu invitat la Round Table București

8 noiembrie, 2016 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Seria evenimentelor moderate de muzicologul Valentina Sandu – Dediu va continua marți, 8 noiembrie, de la ora 19:00, cu o nouă ediție dedicată lui Dumitru Prunariu, primul astronaut român care a ajuns în spațiu.

Desfășurată sub forma unei emisiuni culturale cu public, ediția Round Table București de marți va cuprinde trei intermedii artistice – surpriză pregătite de protagonist și organizatori.

Evenimentul va avea loc marți de la ora 19:00 în Studioul de Operă și Multimedia din cadrul Universității Naționale de Muzică din București (Strada Știrbei Vodă nr. 33). Intrarea va fi liberă în baza invitației solicitate la adresa round.table.bucuresti@gmail.com, iar evenimentul va fi transmis în direct pe www.EnjoyTV.ro.

De ce Round Table București? Pentru că mediul de întâlnire al acestor evenimente își propune să fie unul prietenos, plăcut, fără colțuri și fără ascunzișuri, unde nimeni nu stă în capul mesei. Invitații și publicul, deopotrivă, vor împărți același spațiu: Bucureștiul.
Round Table București este un proiect al Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, proiect cultural co-finantat de ArCuB prin programul „Orașul In-Vizibil”.

Detalii

Dată:
8 noiembrie, 2016
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

Studioul de operă și multimedia al Universității de Muzică din București
Str Știbei Vodă, nr 33
București , România
+ Hartă Google