Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Despre viitorul profesiilor culturale. Quo Vadis, Cultura? Ep. 4. Invitate: Ligia Deca, Diana Moș

18 iunie, 2020 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Cea de-a patra ediție a conferințelor Round Table România din seria Quo Vadis, Cultura? va avea loc joi, 18 iunie, de la ora 17:00, și va fi transmisă în direct pe platforma EnjoyTV.ro, în continuarea dialogului inițiat pe tema neajunsurilor artistului profesionist în România. Sunt invitați să urmărească transmisiunea toți cei care compun mediul cultural actual: artiști, spectatori, manageri, producători, tehnicieni ș.a.

quo vadis 4„Quo Vadis, Cultura?” va fi o întrebare văzută, de această dată, prin reflectorul tematic al educației și formării culturale din România. Despre tinerii care aleg să urmeze o carieră vocațională, înainte și în timpul pandemiei, despre măsuri care funcționează în lume și exemple de bune practici, sunt doar câteva dintre temele propuse la această ediție pentru a veni în sprijinul sectorului cultural românesc.

La întrunirea moderată de muzicologul Valentina Sandu – Dediu vor lua parte Consilierul Prezidențial Ligia Deca – Departamentul Educație și Cercetare, Diana Moș – Rector al Universității Naționale de Muzică din București, Ștefan Gheorghiu, Director executiv CREDIDAM, prezent și la această ediție pentru răspunsuri din domeniul protecției drepturilor artiștilor interpreți.

Expunerile invitaților vor fi completate și cu acest prilej de intermedii artistice live. Înregistrarea integrală a evenimentului va rămâne disponibilă ulterior pe canalul de YouTube al EnjoyTV România.

*

Seria Quo Vadis, Cultura? va aduce în lumina reflectoarelor și la această ediție relația dintre vocație, profesie și economie în contextul în care mediul artistic necesită în acest moment sprijin din toate punctele de vedere pentru cele mai bune practici. Astfel, la inițiativa CREDIDAM și UCIMR, a fost ales formatul unui dialog echilibrat și deschis către public promovat de Round Table România.

Detalii

Dată:
18 iunie, 2020
Oră:
5:00 pm - 7:00 pm
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

EnjoyTV.ro
România