Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Centenar între vechi și nou”

4 noiembrie, 2018 @ 12:00 pm - 1:00 pm

Duminică, 4 noiembrie, de la ora 12:00, publicul bucureștean este invitat la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” la un nou eveniment parte din proiectul „100 de ani în 100 de concerte” organizat de UCIMR pentru a sărbători Centenarul alături de public și cei mai buni artiști ai momentului, dar și alături de tinere talente aflate în plină afirmare.

Evenimentul va avea loc la Sala „Victor Ion Popa” (Şos. Kiseleff nr. 30), iar intrarea va fi liberă, prin înscriere în prealabil la adresa rezervari.ucimr@gmail.com

Pe scenă vor urca laureații Concursului „Drumul spre celebritate” 2018, ce se desfășoară în aceste zile. Tinerii muzicieni vor interpreta un program – surpriză de muzică clasică, iar în calitate de prezentator va fi jurnalistul Sebastian Crăciun, președinte al Asociației „ProValores”.

De-a lungul celor 9 ediții de până acum, numeroși artiști aflați în Finală și-au confirmat neîntârziat  talentul, iar astăzi concertează pe cele mai importante scene din Europa, câștigând concursuri de renume. Așadar, duminică, cei prezenți se vor număra printre primii care îi vor putea asculta pe artiștii noii generații cu care scena din România se poate mândri în viitorul apropiat.

Sub bagheta dirijorală a lui Răzvan Rădos, va urma concertul Corului Canticum care v-a pregătit un program spectaculos sub egida „Centenarului între vechi și nou”, interpretând atât cântece din folclorul românesc, cât și piese moderne adaptate pentru formula corală. Veți asculta „Sara pe deal”, „Sârba” și alte lucrări vechi, dar și reinterpretări ale unor legendare piese pop-rock.

Programul zilei se va încheia cu o invitată specială. Tânăra în vârstă de 10 ani, Angela – Ioana Gheorghiu, remarcată deja prin câștigarea a numeroase concursuri precum „Mamaia copiilor”, concursul „Europa Tânără” de la Kiev de săptămâna aceasta, va susține un scurt recital care va cuprinde piesele cu care a cucerit publicul și juriile la competițiile recente de canto.

 

Detalii

Dată:
4 noiembrie, 2018
Oră:
12:00 pm - 1:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Satului