Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cântec vechi – la Teatru 74

10 octombrie, 2018 @ 7:00 pm

#100ani100concerte
Evenimentele incluse în cea de-a doua săptămână în care se derulează proiectul „100 de ani în 100 de concerte”, la Tîrgu-Mureș, organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, în parteneriat cu Asociația Neumarkt Events, se vor desfășura în datele de 10 și 11 octombrie.

Pe 10 octombrie 2018 vă invităm la Teatru 74 din Cetatea Medievală Tîrgu-Mureș, începând cu ora 19.00, pentru un recital de muzică clasică, poezie și proză românească, intitulat „Cântec Vechi”, susținut de artiste tîrgumureșene: duo-ul format din KECSKÉS ÁVÉD CSILLA – violoncel și ÁVÉD ÉVA – pian, împreună cu actrița Laura Mihalache. Intrarea este liberă!

————————————–
Atelierele din 10 și 11 octombrie 2018 au loc la Liceul Vocațional de Arte din Tîrgu-Mureș și la Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureș. Primul va fi susținut de prof. Renata Veer, în data de 10 octombrie, între orele 12.00 și 15.00, și va avea ca temă „Motive în pictura românească”, iar cel de-al doilea, susținut de prof. Univ. Dr. Radu Olăreanu, în data de 11 octombrie 2018, de la ora 18.00, ce va avea ca temă „Interpretarea în teatrul românesc”. Pentru înscriere, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa neumarktevents@gmail.com cu numele, vârsta și numărul copiilor, urmând să vă confirmăm disponibilitatea locurilor în cel mai scurt timp.

Intarea liberă în limita locurilor disponibile: 25 de locuri pentru fiecare atelier.

————————————–
Organizator: UCIMR

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Ministerul Culturii și Identității Naționale

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

Parteneri: Exces Music, EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, România Pozitivă.ro
Parteneri Locali: Asociația Neumarkt Events, Municipiul Tîrgu-Mureș, Teatru 74, Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu-Mureș, Teatrul Ariel, Cotidianul „Zi de Zi”, agentiadecarte.ro.

Detalii

Dată:
10 octombrie, 2018
Oră:
7:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,

Loc de desfășurare

Teatru 74
Targu - Mures, România + Hartă Google