Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

CAMERA – Apel de proiecte în sprijinul muzicii noi

15 iunie, 2017 @ 8:00 am - 15 iulie, 2017 @ 5:00 pm

UCIMR în parteneriat cu EnjoyTV.ro a lansat CAMERA, un apel de proiecte în sprijinul muzicii noi din aria cultă

Eforturile tinerilor muzicieni români de a compune lucrări originale rămân de multe ori accesibile unui public restrâns, iar patrimoniul imaterial ce se creează în acest moment riscă să se piardă. De acum, evenimentele și performance-urile realizate de ei primesc sprijinul nostru pentru a ajunge la o audiență națională, prin co-finanțare AFCN.

Perioada de înscrieri este 15 iunie – 15 iulie.

Apelul este un demers realizat în premieră în România, dedicat tuturor celor care urmează să organizeze concerte sau spectacole de muzică nouă cultă (compusă după ianuarie 2016), de factură contemporană scrisă sau experimentală/improvizatorică.

Evenimentele sunt eligibile pentru perioada 10 septembrie – 10 noiembrie 2017, în București, Sibiu sau Târgu Mureș.

Vor fi selectate 6 propuneri câștigătoare care vor fi promovate prin EnjoyTV.ro: transmisie prin live streaming a concertului/spectacolului, întregistrarea audio-video integrală mixată din fluxul live, în foarte bune condiţii tehnice, un video-montaj scurt al înregistrării, un set de fotografii documentare profesioniste și un premiu în valoare de 2000 lei pentru fiecare din cele 6 concerte sau spectacole câștigătoare.

Regulamentul și mai multe amănunte pot fi găsite pe site-ul UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România:
http://www.ucimr.ro/camera/

O dată cu acest proiect, ENJOYTV.ro și-a anunțat public statutul de televiziune culturală online, după o experiență cumulată în mai bine de 2 ani de transmisiuni și producții culturale.

Fluxul EnjoyTV.ro cuprinde în prezent o arhivă de peste 150 de producții originale, emisiuni și înregistrări ale unor proiecte recente precum Round Table București, Round Table România, Stagiunea de colecție, Arts District is Here, Festivalul Icon Arts, ArgEnTango, Pauza de o pătrime, numeroase concerte din București, Sibiu, Sinaia, Târgu – Mureș, iar numărătoarea continuă în perspectiva anului 2017 în care sunt anunțate noi proiecte culturale realizate de partenerii EnjoyTV.ro

Detalii

Începe:
15 iunie, 2017 @ 8:00 am
Se termină:
15 iulie, 2017 @ 5:00 pm
Eveniment Categories:
, , , , , , , , , , , , ,
Etichete Eveniment:
, , , ,