Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ana Maria Galea Trio & Nicu Mihoc la Teatru 74

24 octombrie, 2018 @ 7:00 pm - 8:00 pm

#100deani100deconcerte

Evenimentele incluse în cea de-a patra săptămână în care se derulează, la Tîrgu-Mureș, proiectul „100 de ani în 100 de concerte”, organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Asociația Neumarkt Events, se vor desfășura în data de 24 octombrie 2018.

Întâlnirea cu muzica și poezia va avea loc de la ora 19.00 la Teatru 74 din Cetatea Medievală Tîrgu-Mureș. Actorul Nicu Mihoc, împreună cu muzicienii Ana Maria Galea (voce), Daniel Csikos (pian) și Vaughn Roberts (trompetă) din Noua Zeelandă, vor oferi publicului un program ce va include proză și poezie românească și momente muzicale aparținând unor compozitori români și străini, printre care Mircea Tiberian, Edmond Deda, Oschanitzky.
Intrarea este liberă!

Atelierul “Arta actorului”, susținut de actorul Nicu Mihoc, va avea loc, începând cu ora 11.00, la Teatrul Național din Tîrgu-Mureș și va fi destinat elevilor și studenților de la specializarea Arta actorului. Intrarea este liberă, iar înscrierile la atelier se vor putea face până marți, 23 octombrie 2018, la adresa de e-mail neumarktevents@gmail.com.
Număr de locuri disponibile la atelier: 25.

——————————————-
Organizator: UCIMR

Proiect co- finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Ministerul Culturii și Identității Naționale

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

Parteneri: Exces Music, EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, România Pozitivă.ro.
Parteneri Locali: Asociația Neumarkt Events, Municipiul Tîrgu-Mureș, Teatru 74, Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu-Mureș, Teatrul Național Tîrgu-Mureș, Teatrul Ariel, Cotidianul „Zi de Zi”, agentiadecarte.ro.

Detalii

Dată:
24 octombrie, 2018
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,