Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Adrian Titieni invitat la Round Table București

13 octombrie, 2016 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Seria evenimentelor moderate de muzicologul Valentina Sandu – Dediu va continua joi, 13 octombrie, de la ora 19:00, cu o nouă ediție dedicată actorului Adrian Titieni.

Recunoscut recent pentru succesul internațional al filmelor „Bacalaureat” și „Poziția copilului”, Adrian Titieni este unul dintre cei mai activi actori români, interpretând până în momentul de față peste 100 de roluri de film, teatru și televiziune. Totodată, Adrian Titieni este profesor la UNATC cu o experiență de peste 20 de ani în formarea tinerilor actori.

Desfășurată sub forma unei emisiuni culturale cu public, ediția Round Table București de joi va cuprinde trei intermedii artistice – surpriză pregătite de protagonist și organizatori, iar seara se va încheia prin momentul consacrat lui Adrian Titieni.

Evenimentul va avea loc joi de la ora 19:00 în Studioul de Operă și Multimedia din cadrul Universității Naționale de Muzică din București (Strada Știrbei Vodă nr. 33).

De ce Round Table București? Pentru că mediul de întâlnire al acestor evenimente își propune să fie unul prietenos, plăcut, fără colțuri și fără ascunzișuri, unde nimeni nu stă în capul mesei. Invitații și publicul, deopotrivă, vor împărți același spațiu: Bucureștiul.
Round Table București este un proiect al Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, proiect cultural co-finantat de ArCuB prin programul „Orașul In-Vizibil”.

Detalii

Dată:
13 octombrie, 2016
Oră:
7:00 pm - 8:30 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,

Loc de desfășurare

Studioul de operă și multimedia al Universității de Muzică din București
Str Știbei Vodă, nr 33
București , România
+ Hartă Google