Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Academia ICon Arts Transilvania

19 iulie, 2017 - 30 iulie, 2017

După 14 ani în care a promovat arta contemporană în Sibiu și în împrejurimi, Festivalul ICon Arts se extinde începând de anul viitor în Transilvania. Sighișoara, Sibiu, Biertan, Richiș, Alma Vii, Mălâncrav și alte localități din regiune vor găzdui concertele din cadrul Festivalului și cursurile Academiei ICon Arts 2017. Evenimentul va avea loc în perioada 19-30 iulie 2017. Transilvania va reprezenta și tema ediției de anul viitor.

”Prin ICon Arts Transilvania dorim să abordăm arta contemporană ca expresie a îmbinării tradiției cu avangarda și a meșteșugurilor vechi cu tehnologiile noi. Vom apropia comunități diferite (artiști, vizitatori și localnici) și le vom provoca să interacționeze, să se exploreze reciproc și să se bucure de ceea ce poate fiecare oferi. Am ales pentru aceasta câteva sate din comunele reînsuflețite ale Transilvaniei, una dintre cele mai autentice zone din Europa, unde vom organiza, pe tot parcursul Academiei și Festivalului, evenimente speciale, coordonate în parteneriat cu Mihai Eminescu Trust și Experience Transilvania. Vom avea, totodată, și concertele din Sibiu, cu care publicul s-a obișnuit și pe care ne bucurăm să le continuăm și în acest an, dar ne-ar plăcea ca sibienii să ne viziteze în Richiș, Alma Vii, Mălâncrav și Biertan, unde vor avea parte de experiențe diferite și – sperăm noi, foarte plăcute.” Sebastian Gheorghiu, director de proiect.

Înscrierile la Academia ICon Arts Transilvania, în cadrul careia vor avea loc masterclassuri de interpretare (chitară, clarinet, flaut, percuție, vioară), compoziție, canto, jazz, dans contemporan, arta actorului și a improvizației, sunt deschise. Pentru înscrierile făcute până pe data de 1 aprilie 2017 există o reducere de 10% la pachetele standard. Detalii pe iconarts.ro 

Detalii

Începe:
19 iulie, 2017
Se termină:
30 iulie, 2017
Eveniment Categories:
,
Etichete Eveniment:
, , ,